Actueel

Op deze pagina willen we u met enige regelmaat even "bijpraten" over ontwikkelingen op "de tuin", nieuwe en bijzondere planten onder de aandacht brengen e.a. Ook kunt u zich onderaan de pagina aanmelden voor onze nieuwsbrief.

En wilt u liever op de hoogte blijven via Facebook, dat kan, we een facebookpagina waarop u ons kunt volgen! En als u wilt, kunt u onze pagina "liken" zodat nog meer mensen 't Binnenland kunnen leren kennen!

 

Enkele jaren geleden is er op de kwekerij een nieuwe Phlox ontstaan, een kruising tussen Phlox paniculata "Laura" en een onbekende soort. Deze Phlox hebben we apart gehouden en daarmee verder gekweekt. Zo is Phlox Marrigje ontstaan vernoemd naar de moeder van Willem Wajer. 

Dinsdagavond 11 juli waren we geopend  voor alle Groei & Bloei leden uit Harderwijk e.o. en voor alle belangstellenden. Die avond  is het eerste exemplaar van Phlox Marrigje overhandigd. Het was een drukke en gezellige avond.

 

 

 

 


Biologische rozen
Sinds een aantal maanden verkopen we biologische rozen van de Bierkreek uit Zeeland. Dit zijn mooie, sterke rozen.Regelmatig wordt het assortiment bij ons op de kwekerij door de Bierkreek aangevuld. Het is ook mogelijk om online rozen te bestellen bij de Bierkreek en deze dan bij ons af te halen. Voor meer info: www.bierkreek.nl

 Nieuwsbrief:  

't Binnenland verstuurd met enige regelmaat een nieuwsbrief met daarin nieuws van de kwekerij, tips van Willem e.a.

Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief: