Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Margo verhaar - maandag 27 juli 2015

Mijn grote waardering voor de kwekerij beschreef ik al in het bezoekersschrift. Nu wil ik graag mijn bewondering uitspreken voor de site betreffende de salvia's. Nog nooit zag ik zo'n toegankelijke, aantrekkelijke verzameling foto's. Ik sta volgend jaar op de stoep om mijn slag te slaan. Ik kan niet wachten!

Lute Hilberts - 2014-12-24 18:01:23

Mijn plantenkameraad en ik zijn er, de laatste twee jaar, drie of vier keer geweest en altijd hangt er een goede sfeer en er is deskundige bediening, ook door de medewerkers. Veelal gaan we onder het genot van koffie en koek informatie uitwisselen over het tuingebeuren. In 2015 bezoeken we eigenaar Willen Wajer met een groep kuipplantenliefhebbers. Ook dat wordt vast en zeker een succes.
Groetend vanuit Smilde. Drenthe.

Antje - 2014-01-21 17:26:19

Beste Willem en verdere medewerkers,

Hoe gaat het bij jullie natuurlijk alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe tuinseizoen. De salvia's en phloxen moeten weer in grote getale opgekweekt worden. Nog steeds geen " echt " winterweer gehad en dat is een groot voordeel en besparing op de stookkosten natuurlijk. Ik heb 3 december een nieuwe heup gekregen en ben dus druk bezig weer spierkracht te ontwikkelen voor het nieuwe tuinseizoen. Het gaat allemaal naar wens gelukkig. Wij komen nog wel een keer buurten en een bakkie koffie halen.
groetjes Antje en Wim

Caroline en Bertjan - 2013-09-06 21:17:35

Leuk tuincentrum, straalt liefde voor het vak uit, goede planten voor een goede prijs.
Eindelijk wat anders dan al die eenheidsworst tuincentra.

Chris en Prieneke - 2013-08-20 21:47:29

Zeer onder de indruk van de kwekerij, die we onlangs bezochten. Ook de informatie over de bloemen en planten was erg goed. We hopen een keer terug te komen.

Willem, keep up the good work! 

jan en will bos - zaterdag 17 augustus 2013

Onlangs een bezoek gebracht aan deze kwekerij.Het was voor ons een openbaring: hartelijke ontvangst, groot assortiment, voor elk wat wils, koffie/thee, geen gehaast, kortom: we kunnen deze kwekerij aan iedere rechtgeaarde tuin- en/of plantenliefhebber van harte aanbevelen.will en jan, apeldoorn

Sibrecht - 2013-08-14 16:32:41

Vorige week een bezoek gebracht aan de kwekerij. 2 jaar geleden waren we er ook geweest voor de open dagen. De phloxen die we toen hebben gekocht doen het uitstekend. Ook dit jaar weer een keur aan mooie planten. Toch maar weer phloxen en salvia's gekocht, en een prachtige roze cornus. Een prachtige struik die het ongetwijfeld weer goed gaat doen. Een welbestede morgen.
Groeten uit Twello/Terwolde

Antje - 2013-08-13 22:23:34

Beste Binnenlanders,Vandaag vrienden in Voorst bezocht en als atentie een bijzondere salvia meegenomen die we bij jullie kochten maandag. Ze werden helemaal nieuwsgierig naar jullie prachtige bedrijf. Volgend jaar komen ze naar ons toe en dan willen ze zelf rondkijken.......Wij zien elkaar binnenkort weer Willem want Wim en ik raken niet snel uitgekeken bij jullie!


Teun-Jan Hop - 2013-08-07 09:18:28

Op 6 Augustus avonds een bezoek gebracht bij Willem Wajer ivm de Phlox- en Salviaweken. Het ziet er weer fantastisch uit. Mooie planten, ruime keuze en bijzonder groot assortiment.
Zeer zeker de moeite waard om een bezoek te brengen bij deze kwekerij.
Ziet er top uit Willem!!!!

Met vriendelijke groeten,
Teun-Jan Hop
Regio 7 "De Veluwse Fuchsia-Bode"

Gerrit - 2013-07-30 21:39:05

Toen we vorige week op een avond met een groep groei en bloeiers bij Willem kwamen zag ik dat hij het weer perfect in orde had. De ontvangst wat zoals altijd zeer hartelijk en de koffie smaakte heerlijk. Maar wat nog belangrijker was, de kwekerij zag er tiptop uit en ze Salvia's en Phloxen riepen om het hardst, neem mij nu mee. Willem en zuslief dank voor de geweldige avond en hopelijk is de verkoop meegevallen.

Marika Schnitker - 2013-07-29 11:30:21

Met Groei&Bloei afd. Lelystad brachten wij op 24 juli een avondbezoek aan kwekerij 't Binnenland.
Wat een verrassing.
Sfeervolle kwekerij, mooi assortiment van vooral floxen en salvia's en een mooi assortiment Nepeta's.
Echt een aanrader!

Arjan Stroetinga Schiedam - 2013-07-27 15:13:47

Schitterende kwekerij met mooie planten, met vooral veel Phloxen en Salvia's. Gastvrij ontvangen, met een kopje koffie erbij praten over de flora en fauna. Echt een aanrader!


Winfried Termaaten - 2013-07-26 17:00:02

Misschien was dit wel het onverwachte hoogtepunt van 2 dagen Harderwijk. Hier werken bevlogen vriendelijke mensen. Wat een passie! En wat een gastvrije ontvangst. We hebben genoten van alle phloxen, salvia's en andere planten. Wat een overdaad aan soorten. En wat fijn dat het hier vooral om de planten zelf gaat en niet om de andere dingen waarmee men doorgaans een tuin opleukt. Heel inspirerend. We komen zeker gauw weer terug. Jullie zijn een absolute aanrader!!!
Bedankt voor alles.

p.s. Mooie website trouwens.

Winfried

truus visser - donderdag 25 juli 2013

met die speciale dagen ben ik er bijna elk week.........

wat een plek, fijne mensen , mooie planten, heerlijke omgeving...........geweldige sfeerrijk .


frans - woensdag 17 juli 2013

Het is een paradijsje. Zoveel verschillende planten in allerlei kleuren. Je kunt er even uitrusten met een gratis kopje koffie of thee. Lieve bediening. Goede eerlijke adviezen. Zoals: overdaad schaadt. Niet meer kopen dan je tuintje het aan vierkante meter kan behappen! goed prijs-kwaliteit verhouding. Een plek om terug te komen. Maar ga er vooral iets kopen!!!! 

Brechje - 2013-07-16 21:02:09

Leuke kwekerij, met veel mooie phloxen en salvia's en een heel aardige eigenaar, die veel te vertellen heeft. Een echte aanrader. Wij  hebben het gecombineerd met de Kijktuin. Een hele leuke combinatie voor een dagje uit.

diny wolbrink - 2013-07-14 11:29:00

Wat heb ik gisteren weer genoten van de kleurrijke bloemenpracht. En dat niet alleen. Ook van de klanten die er zeer geïnteresseerd rondliepen en advies kregen van Willem en zijn personeel. Met één of meerdere phloxen of salvias vertrokken ze vrolijk naar huis. Een aantal kochten een potje jam voor het Moeder-en kindproject in Kameroen. Voor dit goede doel staat 't Binnenland ook open. Geweldig  Grin
Diny Wolbrink

Ben van Wendel de Joode - 2013-07-12 15:58:28

Het echte begin van zomer 2013: de phlox- en salviadagen bij 't Binnenland! Wat een bloemenpracht!
Ger en Ben