Wat je zoal kunt vinden op 't Binnenland

Vaste planten 

Of je nu op zoek bent naar wintergroene vaste planten, van kleurrijke bloeiers houdt of een schaduwrijke border wilt aanplanten; bij tuincentrum 't Binnenland hebben we altijd een groene oplossing voorhanden. We hebben een enorm assortiment. Voor bijvoorbeeld Lavendel, siergrassen, Hortensia's en Skimmia's ben je bij ons aan het goede adres. Laat je groene vingers spreken en geef jouw tuin meer kleur! 


Perkgoed 

Bij 't Binnenland vind je perkgoed in allerlei soorten, maten en kleuren. Van Viooltjes tot Petunia's en van Lobelia's tot Afrikaantjes. Deze eenjarige zomerbloeiers geven een weelde aan kleur aan jouw tuin of balkon. Het voordeel van perkgoed is dat het relatief goedkoop is én eenvoudig in de verzorging. Dus kom vooral kijken en mix & match erop los! 

 

Kunstgras 

Altijd een strak gazonnetje zonder gedoe? Misschien is kunstgras dan wel wat voor jou. Door nieuwe technieken wordt de kwaliteit van kunstgras steeds beter. Qua kleur en structuur is het soms nauwelijks meer te onderscheiden van een echte grasmat. Bij 't Binnenland adviseren we je graag over de mogelijkheden. Wij kunnen verschillende types kunstgras leveren én leggen het  professioneel voor je aan. Kom eens langs of bel of mail ons voor een advies op maat! 

Vuurschaal BBQ

Flink uitpakken op de volgende familie- of vrienden barbecue? Dat kan zeker met onze hoogwaardige barbecue vuurschalen. Op de grillring maak je de lekkerste vleesgerechten klaar terwijl je een drankje met elkaar doet rondom het midden vuur. De vuurschaal geeft je terras een robuuste uitstraling en is eenvoudig schoon te maken. Voor de ultieme buitengenieter en barbecue fanaat!